Laat de zon in je hart
Lieve dame,
Hoelang ga jij je hart nog op slot houden om te ontvangen? Je verlangt zo erg naar liefde, naar overvloed, naar welzijn, maar het kan niet binnenkomen met een gesloten deur. Je hoeft niet bang te zijn. Wat er vroeger ook gebeurde, wie je ook kwetste, wat ze jou ook geleerd hebben, het hoort bij het verleden, laat het daar. In het hier en nu is er zoveel moois wat jij mag ontvangen, wat jij mag omarmen, wat jij mag toelaten, waar jij mag van genieten. Het enige dat je hiervoor dient te doen is de deur openzetten. 
Laat de zon in je hart is een lied wat al vaak bezongen werd. Ik nodig je uit om die zon ook echt in jouw hart toe te laten. 
Stop met te geloven dat jij het niet waard bent. 
Stop met te geloven dat je niet goed genoeg bent. 
Het maakt niet uit wie je dat heeft doen geloven, wat wél uitmaakt is dat JIJ er nu BEWUST voor KIEST om voor jouw waarheid gaan te staan. 
Jij bent liefde waard, gewoon omdat je geboren bent! Ongeacht wat het leven jou hierover heeft geleerd. Jij hebt hier en nu, vandaag, de keuze om te kiezen voor deze nieuwe waarheid “je bent liefde waard, gewoon omdat je geboren bent!” 
Ik nodig je uit om je ogen even te sluiten, een paar keer diep in en uit te ademen, in via je neus en uit via je mond, goed uitblazen, je ademt nieuwe energie in, en je blaast al het oude uit, met een zucht, helemaal tot alles eruit is, en dan adem je nieuwe energie weer in. 
Ga dan met je aandacht naar je hart, en zeg tegen jezelf:  
“Ik ben liefde waard, en daarom zet ik de deur open zodat de zon in mijn hart binnen kan, ik ben liefde waard omdat ik geboren ben, ik ben liefde waard en ik kies er nu voor om ze te ontvangen. Zo is het, en zo zal het zijn.” 
En adem dan weer eens heel diep in en uit 
Voel wat er gebeurd, voel de energie veranderen in je lichaam. 
Misschien voel je warmte, of misschien voel je de kou, wat het ook is, alles is goed, ga in vertrouwen. Zet een glimlach op je snoet, adem in en zeg tegen jezelf “ik ben liefde waard, ik ben liefde en liefde is wat ik ben” 
Ga in vertrouwen. 
Kies voor deze nieuwe waarheid over jezelf en laat niemand je nog iets anders wijsmaken! 

Namasté 
Heidi Morren 
Spiritueel doorgeefluik 

1 Comment

 1. Deze komt binnen , maar zo ontzettend mooi verwoord ik kreeg al een warm gevoel van het nog maar te lezen .
  Dankjewel voor de mooie woorden
  Heidi Morren AUTHOR  05/23/2024 05:55 AM Central
  Dankjewel voor je reactie Jeska! Fijn dat je het kon laten binnenkomen 💕 One step at a time he 😉
  Namasté
  Heidi

Leave a Comment