Van pijn naar POWER

♥ Stap voor stap begeleid ik je 

naar een dieper zelfvertrouwen en meer veerkracht, 

zodat je vol vreugde je eigen pad bewandelt ♥Hoi piepeloi, mijn naam is Heidi

Op 02 oktober 1973 kwam ik in Hasselt op de wereld. Vol liefde, vol vreugde en vol enthousiasme.
En toen kwam het leven zich moeien. En net zoals elk mens hier op aarde kwamen er uitdagingen in allerlei vormen, zichtbaar en onzichtbaar, bewust en onbewust.

Ik had één grote missie: mensen blij maken! Dat begon onbewust al van in de wieg. En hoe meer ik zag dat ik mensen kon gelukkig maken, hoe meer ik ging leven naar hen gelukkig te maken... en vergat daarbij mezelf...

Ik studeerde, ik ging uit, had vrienden, leuke hobby's, ik trouwde en kreeg in al die jaren heel wat opdoffers te incasseren. Steeds haalde ik mijn meest positieve ik boven om daardoor te komen en dat lukte op een of andere manier ook. Tot ik in 2004 door een samenloop van omstandigheden helemaal zelf gekraakt werd. 

Toen pas besefte ik hoe leeg ik me voelde,
toen pas besefte ik hoe fel ik voor anderen leefde,
toen pas besefte ik "en ik dan"?

In die periode vond ik enkel nog rust en heil tussen de boeken en in de natuur. 

En tussen die boeken vond ik mijn bijbel - zo voelt het boek echt voor mij - "Je kunt je leven helen" van Louise Hay. Ik ben er me beginnen in verdiepen, ging aan de slag met de oefeningen en voelde hoe stap voor stap mijn hele leven een positieve wending kreeg. 

Vandaag de dag is mijn hele leven anders!

In 2005 ontmoette ik mijn huidige man, en stap voor stap groeiden we dichter naar mekaar toe, kwam er terug vertrouwen bij mij, en in 2009 stapte ik opnieuw in het huwelijksbootje. Dat geluk werd 2 jaar later bezegeld met de geboorte van een knappe kerel.

Ondanks dat er al heel veel goed liep in mijn leven, zaten er toch nog dingen verkeerd. Ik voelde mijn passie om mensen te helpen steeds meer opborrelen. In 2007 was ik al in bijberoep gestart, dat was echter niet voldoende. In 2016 koos ik ervoor om me volledig te focussen op mijn praktijk, mijn onderneming, ik werd voltijds zelfstandig.

Hupla, een nieuwe sprong in het duister vanuit een groot verlangen. En ja hoor, ook in dat traject kwamen en komen er uitdagingen, die horen nu eenmaal in het leven.

Wat mijn leven me tot nu toe geleerd heeft? Wel, dat vat ik graag in 1 zinnetje samen : 

 


"If it is to be, it is up to me"


Wat je over mij dient te weten

Ik ben geen guru, ik ben niet perfect en ben ook een mens net als jij.Ik sta elke ochtend met plezier op. 
Ik blijf mezelf nog continu bijscholen en ontwikkelen.
Ik hou van een vleugje magie.
Als coach ben ik niet altijd lief, wel liefdevol...

 
 


Waarom ik?

Kijk, dat kan ik jou niet vertellen, dat dien jij zelf te voelen.

In heel wat marketingcursussen leren ze je als ondernemer om mensen te overtuigen om voor jou te kiezen. Ik hou daar niet van. Dat past niet bij wie ik ben. Ik ben mezelf, met mijn goede kanten, met mijn groeikanten, met mijn lach en met mijn traan.

Ik vertel hier op mijn website over mezelf, over mijn aanbod, over hoe ik vrouwen help, zelfs stukjes over hoe ik in het leven sta. En dan is het aan jou. Als jij voelt : "He, die Heidi daar heb ik een klik mee. Dat resoneert precies met mij.", dan ontvang ik je met open armen en dan heet ik je van harte welkom.

Wat ik je wel graag nog even meegeef over mij, ik geloof er heilig in dat de oplossing voor je huidige situatie niet buiten jezelf dient gezocht te worden. Zelf het innerlijke werk doen, dat gaat je brengen waar je wilt zijn. Weet dat je er niet alleen voor staat, deze reis maak ik samen met jou.

Als coach loop ik niet voor je of niet achter je, ik loop naast je en ben een kompas voor je.


 


Volg me ook op facebook

Word lid van de BESLOTEN FACEBOOK GROEP en krijg zo alvast tonnen gratis informatie, dagdagelijkse tips en wees als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes.

Liever klank & beeld?

Dan ben je welkom op het YouTube kanaal

10 zotte (en onnodige) weetjes

  1. Ik ben gek op glittertjes.
  2. Ik koop liever boeken en orakelkaarten dan schoenen.
  3. Ik hou van lekker eten en van koken. Al doe ik het eerste ook eens graag zonder het tweede.
  4. Ik ben een hondenmens.
  5. Ik adem spiritualiteit in alles wat ik doe.
  6. Ik hou ervan om op mijn sjamanendrum te spelen.
  7. Ik ben geboren op de dag van de Heilige Engelbewaarders.
  8. Ik hou van Metallica en van Marco Borsato en nog heel veel daar tussenin.
  9. Mijn bloedgroep is koffie.
  10. Ik praat met onzichtbare wezens.