Sta in je kracht
 "Hoe kom ik écht in mijn kracht Heidi?"

Da's een vraag die ik regelmatig te horen krijg. En als ik dan doorvraag wat ze er echt mee bedoelen, komen er reacties zoals:
  • ik wil me niet meer laten doen
  • ik heb er genoeg van om mezelf altijd met anderen te vergelijken
  • ik weet het precies allemaal wel maar ik doe niets
  • ik zou zo graag eens nee zeggen ipv ja te knikken
  • ik ben de sleur zo moe maar durf geen stap te zetten om het te veranderen
  • ik voel dat er meer is tussen hemel en aarde maar mijn omgeving verklaart me voor gek als ik hier over praat
  • ik word niet gezien of gehoord en ik wil dat niet meer
Misschien herken jij hier ook wel enkele stemmetjes van jezelf in die soms naar boven komen. Of er zijn nog andere dingen waardoor jij het gevoel hebt niet in je kracht te staan.
 
Lieve schat, weet dat je niet alleen bent! In mijn 17 jaar praktijkervaring heb ik al heel veel van dit soort verhalen te horen gekregen en ik ben dankbaar dat ik mijn steentje heb mogen bijdragen om deze dames te empoweren, in hun kracht te zetten, zodat ze nu gelukkiger zijn, zich meer 'heel' voelen, durven zeggen wat ze voelen en denken, zich gehoord voelen, keuzes maken in hun leven die hen eindelijk in de richting van hun droom zetten.
 
Op basis van die jaren praktijkervaring en de resultaten van de dames die ik heb mogen begeleiden heb ik een programma samengesteld dat zeker ook iets voor jou is als jij je herkende in het bovenstaande.
 
De feedback van Heidi Budts, deelnemer van de vorige editie: 

"De kracht van 'Ontdek je innerlijke kracht in 9 weken' zit in het feit dat je alles kan doen wanneer het voor jou uitkomt. Geen gegoochel met tijd en drukke agenda’s. Je weet op voorhand wanneer de nieuwe module uitkomt en kan dan voor jezelf inplannen wanneer je wat doet. Aan iedere module wordt ruim aandacht besteed en bij onduidelijkheden heb je steeds de optie verduidelijking te vragen via whatsapp of de bijhorende facebookgroep. Iedere module heeft ook een creatieve opdracht wat voor mij persoonlijk heel leuk was om te doen. Sommige opdrachten lagen al meer binnen mijn comfortzone dan anderen, maar allemaal zorgden ze voor het (her)ontdekken van manieren om met je innerlijke leefwereld om te gaan. Een volledige week werken aan 1 stuk is zoveel krachtiger dan een enkel webinar . Meditaties kunnen dagelijks beluisterd worden, waardoor ze na een week toch wel voor de nodige verschuivingen in je binnenwereld zorgen. Na deze 9 weken kan je echt wel zeggen dat er weer een laagje van de ajuin af is." 
 
 
 
Graag verwelkom ik je bij "Sta in je kracht": 9 Weken van Bewustwording en Zelfontplooiing!
 
Een transformerende online reis bestaande uit 9 krachtige modules, elke vrijdagochtend onthult een nieuwe module zich. Je krijgt een link in je mailbox zodat jij zelf kan kiezen wanneer het jou het beste uitkomt om die week de module door te nemen. Op woensdagavond is er dan een vraag-en-antwoord-sessie, deze wordt ook opgenomen en mee in de cursus gezet zodat je deze ook kan herbekijken.
 
Dit programma is gebaseerd op liefde, begrip en empowerment - écht in je kracht komen. Het is niet zomaar een coachingsprogramma, het is een reis naar het hart van je ware zelf. 
 
Ben je klaar om te ontdekken:
- Wat het betekent om écht van jezelf te houden?
- Wat een nieuwe wereld er opengaat als je op een liefdevolle manier voor jezelf kiest én daarbij ook je omgeving blijft respecteren?
- Hoe je diepere, zinvollere verbindingen kan creëren?
- Wat een juiste manier van communiceren kan betekenen in jouw leven?
- Welke stappen je kan zetten naar een leven dat jou meer voldoening geeft?
- Welke nieuwe deuren openen als jij je echt gehoord en gezien voelt?
 
Als het antwoord op een van deze dingen "ja" is, nodig ik je uit om deze reis met mij te maken. Laten we samen op pad gaan naar een leven dat straalt van zelfliefde, innerlijke rust en betekenisvolle verbindingen.
 
Christa deelt over haar deelname:
"Ik merk dat ik vooral nog bewuster in het leven sta nu. 
Ik ben ook meer gefocust op zaken die belangrijk zijn voor mijn persoonlijke groei. Er is zoveel zelfherkenning. Wat ik goed vind aan de cursus?
Eigenlijk alles. Ik vind de opbouw zeer goed. Theorie, meditaties, creatieve oefeningen ...  zeer afwisselend en er is bij elke module iets wat bij mij past en dat zal voor anderen ook zo zijn denk ik. 
Goed is ook dat we zelf kunnen bepalen wanneer we wat bekijken of hoeveel keer we iets doen. 
Er is voldoende mogelijkheid tot communicatie met jou of anderen uit de groep (whatsapp, facebookgroep,...)
De Q&A vind ik zeer waardevol want uit de opmerkingen of vragen en antwoorden van anderen en jou kan ik heel veel halen. Ook de replay is waardevol als we er eens een keertje niet kunnen bij zijn."
 
De nieuwe ronde van "Sta in je kracht" start op 06 juli met een online masterclass. De opname hiervan wordt ook in de online omgeving geplaatst.
 
Voor deze magische reis naar meer Innerlijke kracht, meer zelfvertrouwen en meer leven vanuit je hart is jouw bijdrage €369.
 
Als je wil inschrijven of als je vragen hebt, mail me dan op heidi@shikoba.be.
 
Samen kunnen we een verschil maken ! 
 
Namasté
Heidi Morren
Spiritueel adviseur en mentor
 

Register