Louise Hay

Louise Hay (°08/10/1926) is een internationale autoriteit op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Haar meest bekende en beroemde bestseller "Je kunt je leven helen" is een boek dat al haar wijsheid vervat. De liefde druipt van de pagina's.

Onze gedachten zijn vaak de oorzaak van emotionele en lichamelijke problemen en we kunnen onze gedachten veranderen. Van jezelf houden mag en is heilzaam! Louise's liefdevolle en diepgaande inzichten zijn een bron van inspiratie voor mensen die zichzelf beter willen leren kennen en de kwaliteit van hun leven willen verbeteren!

Zelf kende ze kende een jeugd vol mishandeling, sexueel misbruik, armoede en geweld, leed aan kanker en ging door een pijnlijke scheiding. Met haar 89 jaar staat ze vandaag de dag volop in het leven en het belangrijkste: ze is gelukkig! Met haar stralende persoonlijkheid en door zelf het voorbeeld te geven in haar leven, is Louise voor velen een enorme bron van inspiratie.

"Het leven is niet iets wat ons overkomt", aldus Louise Hay. In haar boeken legt ze ons uit dat onze gedachten en overtuigingen over onszelf en over ons leven waarheid wordt voor ons en bijgevolg vaak de oorzaak zijn van onze emotionele en lichamelijke problemen. Ze leert ons dat van jezelf houden mag en zelfs zeer heilzaam is. Ze leert ons tools en manieren hoe we onze gedachten en ons leven kunnen veranderen.

Louise zegt: "Ik zie mezelf als een richtingaanwijzer op de ontdekkingsreis naar jezelf." Door mensen te leren van zichzelf te houden, creeer ik een veilige ruimte, zodat ze kunnen ontdekken hoe onvoorstelbaar ze zijn. Dit is het enige wat ik doe."

Sinds november 2013 ben ik “International Licensed Heal Your Life Teacher©” gebaseerd op de filosofie van Louise Hay.

In de kalender kan je de data terugvinden van de workshops en trainingen in het kader van deze filosofie.

Louise Hay

Shikoba

 

Diepstraat 33

3511 Kuringen

 

Tel +32 476 61 09 83

 

 

Shikoba Creations Comm.V BE0659.689.278

Created by SB Domotix