Reiki Inwijdingen

Reiki inwijdingen

 

Wanneer je een Reiki inwijding ondergaat, gebeurt er veel

meer dan je alleen 'afstemmen' op de levensenergie, je begint

tevens aan een nieuwe fase in je leven, waar je oude patronen,

gewoonten en blokkades kunt loslaten.

 

In principe kan iedereen Reiki ontvangen en ermee werken.

Alleen niet iedereen met dezelfde intensiteit. Hoe jij Reiki

ontvangt hangt af van je spirituele staat, en jouw motivatie

om die spirituele staat te verhogen.



Reiki I weekend


Wanneer je een Reiki inwijding ondergaat, gebeurt er veel meer dan je alleen 'afstemmen' op de levensenergie, je begint tevens aan een nieuwe fase in je leven, waar je oude patronen, gewoonten en blokkades kunt loslaten.


Reiki I is voor iedereen. Het wordt vaak 'een cadeautje aan jezelf genoemd' want deze is voornamelijk bedoeld voor jezelf - je maakt kennis met de werking van energie.


Je leert oa je gronden, je verbinden en afschermen, jezelf te behandelen waardoor je in een groeiproces komt. Je lichamelijke klachten gaan verbeteren doordat het zelfgenezend systeem van je lichaam wordt geactiveerd, je gaat je ook beter in je vel voelen en je krijgt meer inzicht.


Deze initiatie gaat door op 2 dagen, telkens van 10u tot +/- 18u. En er is ook altijd een terugkomdag om je eerste ervaringen en eventuele vragen te bespreken.


Wil je weten wanneer het volgende reiki weekend doorgaat, kijk dan op de agenda


Je krijgt een cursus en een certificaat.

Energie uitwissel voor de reiki I bedraagt 225 eur


Inschrijven doe je via het contactformulier onderaan de pagina

 


Reiki II


Wie na het ontvangen van Reiki I en de daarbij behorende periode van oefening en integratie dit pad verder wenst te bewandelen kan Reiki II ontvangen. Je voelt zelf wanneer je hier klaar voor bent.


Tijdens de tweede graadscursus wordt dieper gegraven. Je leert de Reiki symbolen kennen die de energie versterken. Verder krijg je de afstandsbehandeling mee die kan gebruikt worden naar personen, dieren en situaties toe.


Met Reiki 2 maak je een dieper contact met je onderbewustzijn en je intuïtie. Jouw inzichten worden hierdoor duidelijker.


Verder wordt er intens geoefend met het geven en ontvangen van Reiki. Je leert een reiki sessie op te zetten en we bespreken de ethiek die gepaard gaat met het behandelen van anderen.


Je krijgt een cursus en een certificaat.


Deze initiatie bestaat uit 1 volledige dag van 10u tot 18u en 5 opvolgsessies van 2,5u waarin je diverse manieren gaat leren om reiki in alledaagse situaties toe te passen en het te gebruiken voor je persoonlijke groei. Natuurlijk gaan we ook oefenen en ervaringen delen en is er ruimte om je vragen te stellen.


De bijdrage bedraagt 390 eur


Reiki III Master

 

In de Reiki Master opleiding leer je Reiki cursussen en inwijdingen geven. Je eigen bewustwordingsproces staat hierbij centraal. Aan het einde van de opleiding ontvang je het Reiki Mastersymbool en word je tot Reiki Master gewijd.

 

Je leeft volgens de Reiki regels en Reiki wordt een deel van je leven. Een inwijding als Reiki master is de afsluiting binnen de opleiding van Reiki. 

 

Dit wilt echter niet zeggen dat jouw leerproces gedaan is, integendeel, door veel met Reiki te werken, zal je je nog beter bewust worden van de helende en versterkende werking van deze energie, die je altijd en overal kan toepassen. Dit gebeurt niet door een inwijding of afstemming, noch door een certificaat, maar door er mee te werken - onvoorwaardelijk, er is niets om naar te streven, er is niets om te bereiken, enkel het doorgeven van de Reiki-energie.

 

Duur en kostprijs van de opleiding wordt individueel in overleg bepaald. Aangezien iedereen anders is, is dit een heel persoonlijke opleiding. Deze individuele begeleiding gaat door tijdens oa een maandelijkse bijeenkomst tussen Master en kandidaat-Master. Er wordt zowel aan innerlijke processen gewerkt (bv. angsten overwinnen, zelfvertrouwen opbouwen, ...) alsook aan praktische Reiki zaken (bv. oefenen van behandelingen, ...).


Shikoba


Diepstraat 33

3511  Kuringen


Tel +32 476 61 09 83



Shikoba Creations Comm.V BE0659.689.278

Created by SB Domotix