John Maxwell

Een van mijn basiswaarden die ik ook heel sterk in mijn teachings naar buiten breng is zelfleiderschap en leiderschap! Mensen zijn niet verantwoordelijk voor wat er met hen gebeurd, maar we zijn wel verantwoordelijk voor de manier waarop we met het gebeurde omgaan. En we kunnen altijd kiezen!

Belangrijk hiervoor is dat we ons bewust zijn van het bestaan van een aantal universele principes en dat we er mee leren werken.

 

De drang naar meer inzicht in deze principes, meer kennis over deze principes leidde me naar John C. Maxwell. – zoals we het in onze streken zeggen – een krak in zijn vak! John is al meerdere jaren dé nummer 1 op het vlak van leiderschap! Al meer dan 40 jaar leert hij mensen over leiderschap, hij heeft er al 77 boeken over geschreven die in meerdere talen vertaald zijn.

 

Het moment dat ik hem voor het eerst live ontmoette zal altijd in mijn hart en ziel gegrift staan! John is een warm persoon met een groot hart voor mensen!

 

Ik ben enorm trots dat ik deel uitmaak van het John Maxwell Team! We zijn een wereldwijd team van coaches, teachers, sprekers, die als missie hebben om mensen zowel op persoonlijk als professioneel vlak te helpen groeien, en dit zowel voor particulieren als in bedrijven.

 

Voor particuliere trainingen en workshops verwijs ik je graag naar de agenda.

 

Heb je als bedrijf/organisatie interesse in een training, workshop, lunch and learn sessie of wens je me te boeken om voor je organisatie te komen spreken? Contacteer me dan via het formulier en we maken een afspraak om de details en mogelijkheden te bespreken.

 

Heb je interesse om zelf lid te worden van het John Maxwell Team?

Contacteer me dan via het formulier en we maken een afspraak zodat ik op je vragen kan antwoorden.

 

Quick Links

Shikoba

 

Diepstraat 33

3511 Kuringen

 

Tel +32 476 61 09 83

 

 

Shikoba Creations Comm.V BE0659.689.278

Created by SB Domotix